Más publicidad

Para encontrarlo todo rápidamente...

Búsqueda personalizada

dimarts, 13 de novembre del 2012

Vaga General 14N


Dia 14 de novembre del 2012, manifestació que surtira de la porta del IES Alvaro Falomir a les 11.30 del mati. Vos esperem a tots i recordeu porteu moltes coses per fer molt de soroll.

Manifest “AJEA” VAGA GENERAL 14 de novembre del 2012


Companyes i companys, desde l'Asociació Juvenil d'Estudiants d'Almassora, ens adrecem a vosaltres per anunciar-vos que avui és una data històrica: la classe treballadora de Grècia, Portugal, la República de Malta, Xipre i l'Estat Espanyol, s'uneix per fer front a l'atac desmesurat als drets fonamentals. Malauradament per a tots, ja no és tracta d'una baixada de salaris o d'un augment dels impostos, ens trobem davant l'assalt abominable a allò tan bàsic com l'educació, la sanitat o el dret a viure amb dignitat.
Les noticies a l'Estat Espanyol són colpidores, una de cada cinc persones està per baix del llindar de pobresa, 150.000 joves han deixat d'accedir a la universitat aquest nou curs, les beques s'han reduït i es taxes han aumentat de forma brutal, evidenciant una vegada més que pretenen destruir l'educació pública; a més a més, s'ha reduït, en un 15% la partida de sanitat en els pressupostos generals respecte a l'any anterior i, com si això no fóra prou sagnant, hem de veure com el feixisme avança, intentant disfressar-se amb l'estúpid argumet de la xenofòbia, negant la seguretat social als immigrants.
Pensem, que com els joves estudiant, tenim el deure de rebel·lar-nos, el deure de ser l'avantguarda que donarà el colp damunt la taula, però això, no ho podrem fer si no és organitzant-nos, la unió dels que honestament desitgem i somiem amb un futur millor és la nostra esperança. I amb aquesta esperança és amb la que tornarem a sortir als carres tantes vegades com siga necessari, cridant ben fort per a que els inútils oligarques ens escolten, perquè el futur serà nostre, canviarem la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada